a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

MFR, Myoyin & Yin Yoga Training

Yoga Training (50h YA)
Laden Evenementen
16 dec.

MFR, Myoyin & Yin Yoga Training

16 december @ 09:00 - 20 december @ 16:15
€690

Vol, stuur een mail naar info@pureenergyyoga.nl voor de wachtlijst of doe live online mee

 
lnschrijven opleiding live online livestream  
lnschrijven opleiding combi studio & live online livestream - nog maar 1 plek! wo-do-vrij studio/za-zon online

Doe mee met de opleiding in april 2021 - klik hier

 • 5 daagse Yin Yoga Training- Myofascial release, Myoyin & Yin Yoga

  Deze training leert je hoe je effectief fysieke en energetische blokkades in het fasciale systeem van het lichaam kunt opheffen. Het zal je een grondig begrip geven van de waarde van de integratie van Myofascial Release technieken in je Yin Yoga beoefening.

  Myofascial release is een alternatieve genezingstechniek die de spanning in de myofasciale weefsels (bindweefsel in de spieren) van het lichaam loslaat. Met deze techniek wordt zachte, langdurige druk uitgeoefend op het bindweefsel om spierknopen te verzachten , om meer bewegingsvrijheid te kunnen ervaren, de bloed- en energiestroming te verhogen en het zenuwstelsel tot rust te brengen.

  We combineren het gebruik van therapie ballen met yin yoga houdingen om de stroom van energie, chi, in balans te brengen en spanningen los te laten.

  Leer in deze module het gebruik van myofascial release technieken, hoe je deze met Yin Yoga asana’s kan combineren en ontdek meer over het laatste nieuws in fascia-onderzoek.

 • Onderwerpen voor deze training:

  • Yin Yoga & Myofascial release theorie en praktijk
  • Yin Poses & MFR tools
  • Triggerpoints
  • Baltherapietechnieken & -methoden
  • Yin & MFR/Yoga Therapy ball sequencing
  • Yoga en Fascia
  • Fascia-anatomie & fysiologie
  • Demonstraties en het  beoefenen van myofasciale technieken voor het hele lichaam, voeten, benen, rug, schouders, armen, nek en het gezicht.
 • Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Tijd: 9:00-16:15u

  Prijs: In de studio: 690 euro. Combinatie studio & Live online: 660 euro. Live online: 640 euro

  Als je kiest voor de combinatie Studio & Live online:  Geef dan bij je inschrijving aan welke optie je kiest (ovb van beschikbaarheid!):

  • Wo t/m vrijdag studio &  za-zon online

  Of

  • Wo t/m vrijdag online &  za-zon studio (Voordat de training start ontvang je thuis de zeer uitgebreide full colour manual met de post)

  De kosten voor deze Yin yoga training zijn inclusief de lessen en een uitgebreide manual in het Nederlands.

  Voor wie?  (Yin) Yoga docenten.

  Certificaat: Na het afronden van de module ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid en actieve participatie is vereist om het certificaat te ontvangen!

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Gastdocente Angelique Boset

  Angélique is docent Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yang en kinderyoga.  Ook verzorgt ze regelmatig workshops o.a. maan-, myo fascia release, nidra en kinderworkshops .

  Door yoga leer ik verbinding met mijzelf te maken en te luisteren naar mijn eigen lichaam. Dat wil ik tijdens mijn lessen ook graag meegeven: “luister naar je eigen specifieke lichaam in het moment, in het nu en vergelijk je met niemand anders!” Iedere dag is anders, jij bent zelf iedere dag anders en ieder mens is anders. Niemand is identiek, iedereen is uniek!

  Ik ben gestart met de Power-, Vinyasa (Yoga Alliance gecertificeerde), al snel volgde de Yin opleiding en inmiddels ben ik ook kinderyoga docente. Onlangs heb ik in Duitsland mijn 500RYT diploma behaald bij Yoga Vidya. Ik volg regelmatig opleidingen en workshops o.a. op het gebied van: Myo Fascia Release en Spiral  Yin Yoga(Beta Lisbao & Sai Calder); Fascia & Yoga (Bart Adins); Restorative Yin Yoga ( Lizzie Lasater); Power yoga (Bryan Kest), Kinderyoga (Helen Purperhart) Yin Yang bij de Nieuwe Yogaschool (Skadi van Paaschen)50(RYT), Ashtanga advanced teacher training (David Swenson) en diverse Advanced Yin teacher trainingen bij Jo Phee en Mirjam Wagner.

  Meer info over Angelique, klik hier

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Mocht deze opleiding geen doorgang kunnen vinden door corona maatregelen dan zal deze opleiding live online gegeven worden.

  Yin yoga opleiding

Event Details

Date: 16 december @ 09:00 - 20 december @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: