a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga opleiding Arnhem

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
30 okt.

Yin Yoga opleiding Arnhem

30 oktober 2019 @ 11:00 - 3 november 2019 @ 18:00
€598,95

Om je in te schrijven of om meer informatie op te vragen klik hier.

 • 5-daagse Yin Yoga verdiepings opleiding (50h YA). Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? Doe dan mee met deze training bij Yogapoint Arnhem
 • Tijdens het volgen van de modules vergroot je je kennis en beleving van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze toe te passen in je eigen yoga-practice en over te dragen in de yoga-lessen die je geeft.  Alle principes en technieken van het lesgeven in Yin Yoga komen  aan bod.

  In deze verdieping module gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie .

  In deze Yin Yoga module ontdek en leer je:

  • De achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • Energetische anatomie
  • Meridianenleer
  • De relatie van de meridianen en de organen
  • De relatie van de meridianen en emoties
  • Vijf elementen theorie
  • Yoga houdingen en hoe aan te passen, Yin Yoga asanas voor het bovenlichaam
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Yin yogalessen samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen
  • Meer diepgang in je Yin Yoga lessen en eigen beoefening
  • Wall Yin Yoga en  meer….
 • De opleiding wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee en fruit aanwezig zijn. 

  De kosten voor deze Yin yoga docenten opleiding zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee, fruit en een uitgebreide manual in het Nederlands.

  Locatie: Yogapoint Arnhem, Looierstraat 54, 6811 AZ.

  Voor wie?: voor yogadocenten. Mocht je nog maar weinig ervaring met Yin Yoga hebben dan volg je eerst de basis-module waarna je doorstroomt naar de tweede verdiepingsmodule. Na het volgen van de opleiding kan je met vertrouwen de energetische aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de module en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga Summer School opleiding wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training. Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie en huiswerk (afhankelijk van je ervaring zal dat gemiddeld 12 uur zijn, het grootste gedeelte van die  is voor het lezen van een aantal hoofdstukken uit het Bernie Clark boek voordat de opleiding start).

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

 

Event Details

Date: 30 oktober 2019 @ 11:00 - 3 november 2019 @ 18:00
Time: 11:00 - 18:00
error: