a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga & Energie module – Live online!

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
11 nov.

Yin Yoga & Energie module – Live online!

11 november 2020 @ 09:30 - 15 november 2020 @ 17:00
€599
 • 5-daagse Yin Yoga training Yin Yoga & Energie I (50h YA). Verrijk je Yin Yoga met deze de Yin Yoga training – Live online via zoom
 • Tijdens het volgen van de training ergroot je je kennis van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze kennis praktisch toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice. Alle principes en technieken van  Yin Yoga komen  aan bod.

  In deze verdieping module gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie .

  In deze Yin Yoga module ontdek en leer je:

  • De achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • Energetische anatomie
  • Meridianenleer
  • De relatie van de meridianen en de organen
  • De relatie van de meridianen en emoties
  • Vijf elementen theorie
  • Yoga houdingen en hoe aan te passen
  • Yin Yoga asanas voor het bovenlichaam
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Yin yoga practices samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen
  • Meer diepgang in je Yin Yoga lessen en eigen beoefening
  • Wall Yin Yoga en  meer….
 • De kosten voor deze Yin yoga docenten opleiding zijn inclusief de lessen en een uitgebreide manual in het Nederlands. Deze manual krijg je met de post thuis gestuurd voor de start van de training. Inschrijven gaat via deze link.

  Locatie: Zoom – live online

  Voor wie?: Voor yogaliefhebbers, mindfulness trainers, iedereen die Yin Yoga wil doceren en voor serieuze Yin Yoga beoefenaars. Na het volgen van deze opleiding kan je met vertrouwen de energetische aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van 50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid en actieve participatie is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga opleiding in Antwerpen wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training.

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Annuleringsvoorwaarden:

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 50 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.

  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Yin yoga opleiding

 

Event Details

Date: 11 november 2020 @ 09:30 - 15 november 2020 @ 17:00
Time: 09:30 - 17:00
error: