a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga opleiding Antwerpen (Belgie – 50h YA)

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
27 mei.

Yin Yoga opleiding Antwerpen (Belgie – 50h YA)

27 mei 2020 @ 09:30 - 31 mei 2020 @ 17:00
€695
 • 5-daagse Yin Yoga opleiding (50h YA). Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? Doe  dan mee met de Yin Yoga opleiding in Antwerpen  (België). 
 • Yin yoga is een vorm van yoga waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit, soepelheid en versterking van gewrichten, bindweefsel (fascie, gewrichten, ligamenten en pezen) en stimulatie van levensenergie (Chi, Prana, Qi) samenkomen. Yin yoga is een tegenhanger van ons hectische leven, the calm in the storm!

  Tijdens de basis module duiken we in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Fascia, Mindfulness, Lesgeven, Sequencing, Posture-labs en het gebruik van yogaprops.

  Deze opleiding is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie van mijn leraren, Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley.

  Tijdens het volgen van deze module vergroot je je kennis van het fysieke lichaam en leer je om deze kennis toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice.  Alle principes en technieken van het lesgeven in Yin Yoga komen  aan bod.

  Tijdens de Yin Yoga opleiding ontdek en leer je:
  • Wat Yin Yoga is
  • Yin & Yang filosofie
  • Yin Yoga houdingen en het aanpassen van de houdingen bij klachten
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Functionele anatomie
  • Kennis van het menselijke lichaam
  • Het fasciale systeem
  • Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf
  • Hoe je Yin Yoga lessen geeft
  • Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)

  • Het doceren van Yin yoga
  • Integreren van mindfulness en meditatie
  • en meer……

 • De kosten voor deze Yin yoga docenten opleiding zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee en een uitgebreide manual in het Nederlands. Inschrijven gaat via deze link.

  Locatie: Zaal Van Trier, Van Trierstraat 40, 2018 Antwerpen (BE)

  Voor wie?: Voor yogadocenten, mindfulness trainers, iedereen die Yin Yoga wil doceren en voor serieuze Yin Yoga beoefenaars. Na het volgen van deze opleiding kan je met vertrouwen de fysieke aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de module en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga opleiding in Antwerpen wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training. Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie en huiswerk (afhankelijk van je ervaring zal dat gemiddeld 12 uur zijn, het grootste gedeelte van die  uren is voor het lezen van een aantal hoofdstukken uit het Bernie Clark boek voordat de opleiding start).

  Prijs: 695 euro.

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Annuleringsvoorwaarden:

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze opleiding.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 50 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.

  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

 

Event Details

Date: 27 mei 2020 @ 09:30 - 31 mei 2020 @ 17:00
Time: 09:30 - 17:00
error: