a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

Chakra Yintegration – Yin Yoga & Chakra’s (50h YA)

Yin Yoga & Chakra's opleiding (50h YA)
Laden Evenementen
05 feb.

Chakra Yintegration – Yin Yoga & Chakra’s (50h YA)

5 februari 2020 @ 09:00 - 9 februari 2020 @ 16:30
€575

Inschrijven

 

 • 5-daagse Yin Yoga opleiding (50h YA) met de focus op integratie van chakra theorie en meditatie in de Yin Yoga. Docent: Manon Plokker

  Wil jij meer weten over het chakrasysteem en de integratie met yin yoga?

  De eeuwenoude, mystieke chakraleer en yin yoga vormen samen een krachtig platform voor verdieping en groei. Waar de stilte en het lichaam elkaar ontmoeten kan de energie gaan stromen op het pad naar binnen. Zodra je aandacht geeft aan het chakrasysteem werkt dit door op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. In deze verdiepende module ligt de focus op het zelf ervaren van de chakra’s en het integreren van deze kennis in je eigen yin yoga practice en lessen.

 • De module bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Globale energieleer
  • Chakrasysteem
  • Chakrapsychologie
  • Chakrafilosofie
  • Chakra oefeningen
  • Meditaties
  • Yin Yoga lessen
  • EFT workshop (tapping)
  • Energetic Body Work
 • De opleiding wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee en fruit aanwezig zijn. 

  De kosten voor deze Yin yoga docenten opleiding zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee, fruit en een uitgebreide manual in het Nederlands.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Voor wie?: Voor yogadocenten en voor serieuze Yin Yoga beoefenaars die hun kennis en ervaring willen verdiepen.

  Certificaat: Na het afronden van de module en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens deze opleding wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het chakra werkboek van Anodea Judith. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training. Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie en huiswerk (afhankelijk van je ervaring zal dat gemiddeld 12 uur zijn, het grootste gedeelte van die  uren is voor het lezen van materiaal uit het Anodea Judith boek voordat de opleiding start).

  Taal: Nederlands

  Docent: Manon Plokker

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Beperking van aansprakelijkheid: Pure Energy Yoga of haar assistenten en / of de studio / locatie kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies of beschadiging van eigendom of een verstoring van een programma als gevolg van omstandigheden, waaronder ongunstige weersomstandigheden, die buiten de controle van Pure Energy Yoga en / of de studio / locatie liggen. Als om welke reden dan ook de opleiding moet worden geannuleerd vanwege externe omstandigheden, ontvangt u een volledige restitutie voor uw boeking. Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Media: ik ben me ervan bewust dat ik mogelijk deel uitmaak van foto’s die zijn gemaakt tijdens een opleiding dat op de website en de bijbehorende sociale-mediasites kan worden gebruikt.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop, training of opleiding te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze opleiding.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/opleiding/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

Event Details

Date: 5 februari 2020 @ 09:00 - 9 februari 2020 @ 16:30
Time: 09:00 - 16:30
error: