a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

Yin Yoga & Qi-gong nascholing

(20h YA)
Laden Evenementen
12 jun.

Yin Yoga & Qi-gong nascholing

12 juni @ 10:15 - 14 juni @ 17:00
€299

Inschrijven

 

 • 3-daagse yoga verdiepings opleiding (20h YA).

  Je hebt al een Yin opleiding gevolgd en hebt kennis van de 12 hoofdmeridianen? Je bent toe aan meer variatie en verdieping als Yin yogadocent of als Yin yogi?

  Schrijf je dan snel in voor deze 3-daagse verdiepingstraining!

  Esther (Pure Energy Yoga) en Jeske (Yes’ Yoga Sala) hebben de handen weer ineen geslagen en ontwikkelden met veel plezier een mooi programma voor jullie.

  Alle oefeningen zijn andere dan in de 50h YA Yin Yoga & Qigong Training(verdieping II), deze modules kunnen los van elkaar gevolgd worden, en sluiten ook mooi aan op elkaar.

  Alle leerstof is toe te passen in je eigen practice en de Yin lessen die je geeft als docent.

  Als je alle lesdagen aanwezig bent geweest, wordt deze opleiding afgesloten met een certificaat 20 uur CE Yoga Alliance.

 • In deze Yin Yoga nascholing ontdek en leer je o.a. :

  • Yang Flows van Paul Grilley
  • Infant serie
  • 5 elementen Qigong
  • Qi zelfmassage
  • Acuyin
  • Meditaties
  • Dragon oefeningen.

   

  Elke lesdag biedt je een combinatie van technieken en inzichten uit de Chinese Geneeskunde en Qigong, die je kunt gaan toepassen in je yin practice en lessen.

  Heel veel inspiratie dus, om je Yin lessen te variëren, en om een optimale qi-stroom te realiseren.

 • Deze 3-daagse training wordt gegeven in de studio van Jeske in Culemborg, Yes Yoga Sala. Tijdens de training is er onbeperkt thee en gefilterd water aanwezig. De lunch dien je zelf mee te nemen, een koelkast is aanwezig op de locatie.

  Tijden:

  vrijdag 12 juni 10:00 – 17:00 u

  zaterdag 10:30 – 17:00u

  zondag 10:00 – 16:30u

  Locatie: Herenstraat 40, 4101 BV in Culemborg (Gratis parkeren bij Palumbusplaats, 2 straten verderop, op zondag gratis parkeren voor de deur).

  Voor wie?: voor yogadocenten die voldoende kennis hebben van de 12 hoofdmeridianen en ervaring hebben met Yin Yoga & Qi-gong. De modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mocht je nog maar weinig ervaring met Yin Yoga hebben dan kun je eerst de basis-module en de eerste verdiepingsmodule I (Yin & Energie) & verdiepingsmodule II (Yin & Qi-gong). Twijfel je of je kan instromen in deze opleiding neem dan contact op met Esther via esther@pureenergyyoga.nl

  Certificaat: Als je alle dagen aanwezig bent geweest ontvang je een certificaat van 20-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid en participatie is vereist om het certificaat te ontvangen!

  Prijs: 299 euro

  De kosten voor deze Yin yoga nascholing zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee en een uitgebreide manual in het Nederlands

  Studiemateriaal:

  Tijdens de Yin Yoga Verdiepingtraining  wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal dat wij op dag 1 van de opleiding verstrekken.

  Docenten:

  Jeske Papadopoulos

  Jeske is al meer dan 34 jaar groepsdocent, waarvan zij zich de laatste 12 jaar toe heeft gelegd op Yoga en Qigong, met als belangrijkste teachers Francesco Garripoli en San Bao Veith. Jeske is geregistreerd bij Yoga Alliance als E-RYT 200 en YACEP, ten tijde van deze verdiepingsopleiding RYT 500. Jeske is gespecialiseerd in Yin Yoga, Qigong en Power Vinyasa en staat bekend om haar streven naar balans tussen Yin en Yang energie, en ziet daarvoor de waarde in van het omarmen van zowel de Indiase filosofie als de kennis van de TCM.

  Zij brengt dit ook in de praktijk in één-op-één-coaching en voedingsadviezen. Jeske studeerde orthomoleculaire suppletie en kruidengeneeskunde en ziet yoga, qigong, de natuur en ons zelf-genezend vermogen als de belangrijkste pijlers naar een gelukkig en gezond leven. Jeske heeft een eigen yogastudio in Culemborg (tussen Utrecht en Den Bosch) en organiseert Yoga vakanties in binnen- en buitenland. Jeske werkt al jaren als Master Trainer bij AALO Yoga Academie, waar zij Yang en Yin opleidingen doceert. Jeske leeft yoga en blijft enthousiast en gedreven leren en ontwikkelen op het prachtige yoga-pad. Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via yesyogasala@outlook.com of kijk op mijn website.

  Esther Scheen

  Al 15 jaar geef ik diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ik tijdens een langdurig verblijf in Amerika, voor mijn werk als researcher, yoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in mijn lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met mijn lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga mijn hart gestolen. Vanuit mijn ervaringen en medische achtergrond deel ik met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.

  Ik geef al vele jaren Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

  Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd bij Sarah Powers en Jo Phee en andere leraren op het gebied van TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen. Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen en workshops op het gebied van Yoga & TCM en mijn eigen yoga practise.

  Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Als je je inschrijft voor deze opleiding betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Deze nascholing leidt niet op tot Qi-gong docent! Je leert wel hoe je Qi-gong oefeningen kan integreren in je Yin Yoga lessen en jouw eigen Yoga practice.

  Annuleren:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop, training of opleiding te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze opleiding.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 6 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 6 weken of minder voor aanvang van de training/opleiding/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

Event Details

Date: 12 juni @ 10:15 - 14 juni @ 17:00
Time: 10:15 - 17:00
error: