a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga Summer School (100h YA)

Yin Yoga Training (100h YA)
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
22 jul.

Yin Yoga Summer School (100h YA)

22 juli 2020 @ 09:00 - 2 augustus 2020 @ 16:15
€1100

Wachtlijst voor basismodule, stuur een mail naar info@pureenergyyoga.nl Inschrijven module Yin & Energie verdieping I Schrijf je in voor de 100h online live-stream opleiding

 

 • 10 daagse Yin Yoga Training (100h YA) met Esther Scheen. Verrijk je Yin Yoga ervaring deze zomer met de Yin Yoga Summer School in Utrecht.

  Deze training wordt live en live online (via livestream) aangeboden. Mocht het door de maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk zijn om bij elkaar te komen voor deze training dan zal deze training virtueel live online (goedgekeurd door Yoga Alliance) gegeven worden. Dit is anders dan bij een online training waarbij je alleen naar naar opnames kijkt, de training wordt live (be)geleid door Esther. 

  2,5 week voor aanvang van de opleiding wordt bekend gemaakt of de opleiding live door kan gaan of alleen live online gegeven wordt.

  Als je de opleiding live online via livestream volgt dan ontvang je voordat de opleiding start het uitgebreide studieboek (full color) met de post.

  Het volgen van de training online geeft jou de mogelijkheid om de training te volgen alsof je erbij bent in de studio maar vanuit het comfort van je eigen huis.

 • Tijdens de eerste module duiken we praktisch in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Fascia, Mindfulness, Sequencing, Posture-labs en het gebruik van yogaprops. In de tweede module gaan we dieper in op de beleving van de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie .
  Tijdens het volgen van de modules vergroot je je kennis en beleving van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze toe te passen in je eigen yoga-practice en lessen. 

  Pure Energy Yoga – 10 daagse training – 22-26 juli & 29 juli-2 augustus 2020

  Basis module (50h YA) 22-26 juli 2020

  Verdiepingsmodule 1 (50h YA) 29 juli -2 augustus 2020

  Deze opleiding is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie van mijn leraren, Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley

  Tijdens het volgen van de workshops vergroot je je kennis van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze kennis praktisch toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice. Alle principes en technieken van Yin Yoga komen  aan bod.

  Tijdens de basis training ontdek en leer je:
  • Wat Yin Yoga is
  • Yin & Yang filosofie
  • Yin Yoga houdingen en het aanpassen van de houdingen bij klachten
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Functionele praktische anatomie
  • Kennis van het menselijke lichaam
  • Het fasciale systeem
  • Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf
  • Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)
  • Integreren van mindfulness en meditatie

  • en meer……

  In de verdiepings training Yin & Energie I ontdek en leer je:
  • De achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • Praktische Energetische anatomie
  • Meridianenleer
  • De relatie van de meridianen en de organen
  • De relatie van de meridianen en emoties
  • Vijf elementen theorie
  • Yin Yoga houdingen voor het bovenlichaam
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Yin yogalessen samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen
  • Meer diepgang in je Yin Yoga lessen en eigen beoefening
  • en meer…..

  De modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mocht je nog maar weinig ervaring met Yin Yoga hebben dan volg je eerst de basis training waarna je doorstroomt naar de tweede verdiepings training (Yin & Energie I)

 • De training wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. 

  De kosten voor deze Yin yoga training zijn inclusief de lessen en twee uitgebreide werkboeken in het Nederlands.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht of vanuit het comfort van je eigen huis (of tuin)

  Prijs: In de studio: 1100 euro. Online Yin Yoga opleiding: 995 euro

  Voor wie?:Voor (Yin) Yoga liefhebbers, iedereen die Yin Yoga wil integreren in zijn lessen en voor serieuze Yin Yoga beoefenaars. Na het volgen van de training kan je met vertrouwen de fysieke en energetische aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van  100-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga Summer School wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de basis en verdieping module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training.

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze training van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Beperking van aansprakelijkheid: Pure Energy Yoga of haar assistenten en / of de studio / locatie kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies of beschadiging van eigendom of een verstoring van een programma als gevolg van omstandigheden, waaronder ongunstige weersomstandigheden, die buiten de controle van Pure Energy Yoga en / of de studio / locatie liggen. Als om welke reden dan ook de training moet worden geannuleerd vanwege externe omstandigheden, ontvangt u een volledige restitutie voor uw boeking. Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Media: ik ben me ervan bewust dat ik mogelijk deel uitmaak van foto’s die zijn gemaakt tijdens een training dat op de website en de bijbehorende sociale-mediasites kan worden gebruikt.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Een reservering is geldig tot 2,5 weken voor aanvang van de training. Daarna moet de reservering omgezet worden in een inschrijving.

  In de corona-tijden zal 2,5 week voor aanvang van de training bekend worden gemaakt of de training live en/of online live plaats zal vinden.

  Yin yoga opleidin

Event Details

Date: 22 juli 2020 @ 09:00 - 2 augustus 2020 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: