a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

Yoga Summer School Basis

Yin Yoga opleiding module 1 (Basis - 50h YA)
Laden Evenementen
 • Dit event is voorbij.
29 aug.

Yoga Summer School Basis

29 augustus 2018 @ 09:00 - 2 september 2018 @ 16:15
€495

Inschrijven

 • Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? Doe deze zomer dan mee met de Yin Yoga summer school in Utrecht.
 • Yin yoga is een vorm van yoga waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel (fascie, gewrichten, ligamenten en pezen) en stimulatie van levensenergie (Chi, Prana, Qi) samenkomen. Yin yoga is een tegenhanger van ons hectische leven, the calm in the storm!

  Tijdens de basis module duiken we in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Fascia, Mindfulness, Lesgeven, Sequencing, Posture-labs en het gebruik van yogaprops.
  In de verdiepings module gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie . Deze module zal begin 2019 weer aangeboden worden, voor meer info neem contact met ons op. 

  Deze opleiding is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie van mijn leraren, Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley.

  Tijdens het volgen van deze module vergroot je je kennis van het fysieke lichaam en leer je om deze kennis toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice.
   
  <strong>Tijdens deze Yin Yoga summer school opleiding ontdek en leer je in de eerste module:</strong>
  • Wat Yin Yoga is
  • Yin & Yang filosofie
  • Yin Yoga houdingen
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Functionele anatomie
  • Kennis van het menselijke lichaam
  • Het fasciale systeem
  • Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf
  • Hoe je Yin Yoga lessen geeft
  • Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)
  • Integreren van mindfulness en meditatie
  • en meer……

 • De opleiding wordt gegeven in een prachtige zonnige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee, fruitwater en fruit aanwezig zijn. 

  Certificaat: Na het afronden van de module(s) en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga summer school opleiding wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training. Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie.

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

Event Details

Date: 29 augustus 2018 @ 09:00 - 2 september 2018 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: