a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga Summer School Yin & Energie I

Yin Yoga training Yin & Energie I (Verdieping - 50h YA)
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
29 jul.

Yin Yoga Summer School Yin & Energie I

29 juli 2020 @ 09:00 - 2 augustus 2020 @ 16:15
€595

Wachtlijst, stuur een mail naar info@pureenergyyoga.nl Schrijf je in voor de online livestream opleiding

 • 5-daagse Yin Yoga training (50h YA). Verrijk je Yin Yoga ervaring deze zomer met de Yin Yoga Summer School in Utrecht.

  Deze training wordt live en live online (via livestream) aangeboden. De training wordt live (be)geleid door Esther. 

  Als je de opleiding live online via livestream volgt dan ontvang je voordat de opleiding start het uitgebreide studieboek (full color) met de post.

  Het volgen van de training online geeft jou de mogelijkheid om de training te volgen alsof je erbij bent in de studio maar vanuit het comfort van je eigen huis.

 • Tijdens het volgen van de workshops vergroot je je kennis van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze kennis praktisch toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice. Alle principes en technieken van  Yin Yoga komen  aan bod.

  In deze verdieping module gaan we dieper in op de beleving van de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie .

  In deze Yin Yoga module ontdek en leer je:

  • De achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • Praktische Energetische anatomie
  • Meridianenleer
  • De relatie van de meridianen en de organen
  • De relatie van de meridianen en emoties
  • Vijf elementen theorie
  • Yoga houdingen en hoe aan te passen
  • Yin Yoga asanas voor het bovenlichaam
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Yin yoga practices samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen
  • Meer diepgang in je Yin Yoga lessen en eigen beoefening
  • Wall Yin Yoga en  meer….
 • De training wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee en fruit aanwezig zijn. 

  De kosten voor deze Yin yoga training zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee, fruit en een uitgebreid werkboek in het Nederlands.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht of online vanuit het comfort van je eigen huis (of tuin).

  Prijs: In de studio: 595 euro. Live online: 545 euro

  Voor wie?: Voor (Yin) Yoga liefhebbers, iedereen die Yin Yoga wil integreren in zijn lessen en voor serieuze Yin Yoga beoefenaars. Na het volgen van de training kan je met vertrouwen de fysieke en energetische aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de module ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga Summer School wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training.

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yin Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Gastdocent dag 5: Manon Plokker

  Manon Plokker is actief als teacher trainer in de yin yoga, meditatie en energieleer:

  “Op mijn 18de vertrok ik met een rugtas naar India, met een grote honger naar kennis en verdieping. Vele landen, teachers en avonturen volgden; van de zigeuners in de grotten van Granada tot de tropische jungle in Mexico. Het was een andere tijd, waarin het mystieke meer verborgen lag en het internet ons leven nog niet domineerde. Mijn roots liggen daar, in de meditatie en de verschillende vormen van energiewerk en healing. Mijn focus heeft jarenlang gelegen bij het aarden en uiteindelijk diep integreren van al het geleerde, onder leiding van waardevolle teachers en mijn eigen inner guru. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als (paramedisch) therapeut voor o.a. terminale patiënten. Binnen de (beperkte) medische protocollen ontwikkelde ik steeds meer een holistische behandelwijze en wederom een verdieping van mijn eigen pad in opleidingen en zelfonderzoek. Yin yoga bleek uiteindelijk de kers op mijn innerlijke taart waarin alles samenkwam en helder werd. Het lichaamsgerichte werk, het meditatieve en de sterke focus op het subtiele lichaam; een effectieve methode om te verstillen op de oneindige reis naar binnen. Een nieuwe rol als teacher trainer kwam natuurlijkerwijs op mijn pad evenals het creëren en geven van opleidingen om alle vergaarde kennis te delen. Mijn kracht ligt in de aarde, het voelen, spelenderwijs onderzoeken en diep verankeren.”

  Manon heeft opleidingen gedaan in healing, reading, meditatie, energetic body work, yin yoga, chakra healing, stemwerk, diverse bewustzijnstrainingen, orthomoleculaire voeding & suppletie en innerlijk kind werk.

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze training van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Beperking van aansprakelijkheid: Pure Energy Yoga of haar assistenten en / of de studio / locatie kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies of beschadiging van eigendom of een verstoring van een programma als gevolg van omstandigheden, waaronder ongunstige weersomstandigheden, die buiten de controle van Pure Energy Yoga en / of de studio / locatie liggen. Als om welke reden dan ook de training moet worden geannuleerd vanwege externe omstandigheden, ontvangt u een volledige restitutie voor uw boeking. Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Media: ik ben me ervan bewust dat ik mogelijk deel uitmaak van foto’s die zijn gemaakt tijdens een training dat op de website en de bijbehorende sociale-mediasites kan worden gebruikt.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Een reservering is geldig tot 2,5 weken voor aanvang van de training. Daarna moet de reservering omgezet worden in een inschrijving.

  In de corona-tijden zal 2,5 week voor aanvang van de training bekend worden gemaakt of de training live en/of online live plaats zal vinden. Yin yoga opleiding

 

 

Event Details

Date: 29 juli 2020 @ 09:00 - 2 augustus 2020 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: