a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

Yin Yoga Weekend Retreat

Yin Yoga Detox special weekend herfst retreat
Laden Evenementen
05 nov.

Yin Yoga Weekend Retreat

5 november 2021 @ 16:00 - 7 november 2021 @ 16:00
€395
Inschrijven 1-persoonskamer Inschrijven 2-persoonskamer- alleen voor mensen die samen komen

 • Yin Yoga Special Detox Weekend retreat – Esther & Marjon Rozema.

  Ervaar de kracht van verstilling met Yin yoga en laad weer helemaal op.

  Esther en Marjon laten je kennismaken met diverse yin yoga technieken en acupressuur punten die de energie van het seizoen in beweging brengen. Van vrijdag tot zondag nemen ze je mee langs alle aspecten van yin yoga. Een heuse Yin special!

  Beide docenten geven al jaren les, brengen een eigen ‘vibe’ met zich mee en vullen elkaar goed aan. Gun je jezelf ook de tijd voor reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten? Yin yoga is veel meer dan rekken en strekken… het kan je handvaten bieden voor je dagelijks leven.

  We verblijven op een prachtige plek midden in het bos met de hei als achtertuin. Onze health chef bereidt heerlijke maaltijden die je helpen detoxen op een ontspannen manier.

  Na het yogaweekend kun je fris en vol energie het voorjaar in!

 • Retreat Weekend

  Het programma bestaat uit een fijne afwisseling van yoga lessen, onstpanning, natuur & hartverwarmende maaltijden.

 • Voor wie?
  Dit weekend is toegankelijk voor iedereen.

  Locatie
  Ons weekend vindt plaats op een landgoed met twee historische boerderijen – onderdeel van Buitenplaats De Hoornboeg. Het landgoed is 13 hectare groot en heeft een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Het hele weekend kun je genieten van de natuur, heerlijk dwalen op de kronkelpaden, de hei op of het bos in. Het natuurgebied is afgeschermd van de buitenwereld en heeft alles in zich om los te komen van de hectiek van je dagelijks bestaan. Sta even stil en ruim tijd in voor bezinning rondom en op de magische heuvel in het midden van het landgoed. In vroegere tijden werd deze heuvel al bezocht voor spirituele doeleinden.

  De twee boerderijen waar ons yogaweekend wordt gehouden zijn met een gang aan elkaar verbonden. Beide boerderijen kijken uit over de weidse hei en liggen aan een uitgestrekte bostuin. Er is een mooie yogazaal, bibliotheek met haardkachel, een ruime woonkamer – ook met haardkachel – en een spa met sauna en relaxruimte uitkijkend over de hei.
  Je kunt kiezen uit knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer!

  De Hoorneboeg is centraal gelegen in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV.
  Hoorneboeg 5
  1213 RE Hilversum

  Eigenlijk begint je weekend al als je de afrit naar het landgoed neemt. Hier kun je de drukte van je afschudden. Kilometers lang rijd je door een lange bomenlaan langs hei en bos.
  Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij. Je plek op de buitenplaats bereik je met een korte wandeling door een mooi en rustig bos.
  Ook met het OV kun je hier prima komen. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats.
  Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

  Prijs

  • 1 persoons kamer met eigen badkamer € 495
  • 2 persoons kamer met eigen badkamer  € 395 p.p

  Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc. In de tweepersoonskamer staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst.

  Een 2 persoons kamer is alleen te boeken als je samen met iemand komt.

  Inclusief:

  • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer met eigen badkamer
  • alle yogalessen en sessies
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt water en kruidenthee
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen

  Teachers:

  Marjon Rozema
  In eerste instantie volgde ze yoga lessen voor de broodnodige ontspanning naast een stress volle baan. Als tv journalist werkte Marjon in een hectische, door deadlines gedreven wereld. Yoga werd een rustpunt in haar leven, helemaal toen ze moeder werd. Ze kwam steeds vaker uit bij yoga en besloot zich meer en meer te verdiepen. Door de jaren heen volgde Marjon diverse opleidingen en workshops en kwalificieerde ze zich als Vinyasa -, Hormoon yoga en Yin yogadocent. Yin yoga is de vorm die haar hart heeft gestolen.
  Marjon: ‘Yin yoga is voor mij een verademing in onze drukke maatschappij waar we continu worden overladen met prikkels. De manier waarop we naar lichaam en geest kijken, de oude Chinese wijsheden en tradities… voor mij een oneindige bron van inspiratie.‘ Nu geeft ze al zo’n 10 jaar (yin) yogalessen, organiseert ze workshops en retreats in binnen-en buitenland.Elke Yin yoga sessie bereidt ze net zo creatief voor als een tv draaiboek, maar zonder echt zweverig te worden. Marjon combineert de meditatieve yin poses met mudra’s en wisselt de lange houdingen af met zachte vloeiende bewegingen. Ze werkt met thema’s, afgestemd op het seizoen of het moment en biedt graag extra poses aan voor de balans van je hormoon stelsel. Lees hier meer over Marjon

  Esther Scheen
  Esther geeft bijna 15 jaar diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ze tijdens een langdurig verblijf in Amerika poweryoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga haar hart gestolen. Vanuit haar ervaringen deelt ze met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.
  Esther geeft Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Haar lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Haar doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

  We zien uit naar je komst!

  Annuleringsvoorwaarden: Binnen 14 dagen na boeking kan kostenloos geannuleerd worden. Annulering tenminste 12 weken voor de start van het weekend worden bij annulering 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij latere annulering tussen 12-8 weken voor de start van het weekend zal er 50% van de betaling geretourneerd worden. Annulering minder dan 8 weken voor de start voor het weekend zal er geen betaling geretourneerd worden.

 

 

Event Details

Date: 5 november 2021 @ 16:00 - 7 november 2021 @ 16:00
Time: 16:00 - 16:00
error: