a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga & Energie (50h YA) – Yin Yoga Winter School 2021

Yin Yoga opleiding Yin & Energie module (Verdieping I - 50h YA)
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
10 feb.

Yin Yoga & Energie (50h YA) – Yin Yoga Winter School 2021

10 februari 2021 @ 09:00 - 14 februari 2021 @ 16:15
€610

Inschrijven livestream

 • 5-daagse Yin Yoga verdiepings opleiding (50h YA). Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? Doe deze winter dan mee met de Yin Yoga Winter School. 

  Het volgen van de training live online geeft jou de mogelijkheid om de training te volgen vanuit het comfort van je eigen huis. Iedere dag biedt een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk en geeft jou volop yinspiratie. 

 • Tijdens het volgen van de module vergroot je je kennis en beleving van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze toe te passen in je eigen yoga-practice en over te dragen in de yoga-lessen die je geeft.  Alle principes en technieken van het lesgeven in Yin Yoga komen  aan bod.

  In deze verdieping module gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, Vijf elementen, Chinese Geneeskunde, Guasha, Posture labs, & meditatie .

  In deze Yin Yoga module ontdek en leer je:

  • De achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)
  • Energetische anatomie
  • Meridianenleer
  • De relatie van de meridianen en de organen
  • De relatie van de meridianen en emoties
  • Vijf elementen theorie
  • Yoga houdingen (bovenlichaam) en hoe aan te passen
  • Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen
  • Yin yogalessen samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen
  • Meer diepgang in je Yin Yoga lessen en eigen beoefening
  • Guasha
  • Wall Yin Yoga
  • en meer…..

  Deze module is onderdeel van de 200 uurs Yin Yoga opleiding, voor meer informatie over deze opleiding klik hier.

 • De kosten voor deze Yin yoga docenten opleiding zijn inclusief de lessen en een zeer uitgebreide full colour manual in het Nederlands die je thuis ontvangt via de post.

  Locatie:  Vanuit het comfort van jouw eigen thuis via de interactieve livestream (zoom)

  Prijs: Live online: 610 euro

  Voor wie?: voor (yin) yogadocenten. De modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mocht je nog maar weinig ervaring met Yin Yoga hebben dan volg je eerst de waarna je doorstroomt naar de tweede verdiepingsmodule. Na het volgen van de opleiding kan je met vertrouwen de energetische aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice.

  Certificaat: Na het afronden van de module en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Studiemateriaal: Tijdens de Yin Yoga Winter school opleiding wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training. Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie en huiswerk (afhankelijk van je ervaring zal dat gemiddeld 12 uur zijn, het grootste gedeelte van die  is voor het lezen van een aantal hoofdstukken uit het Bernie Clark boek voordat de opleiding start).

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin Yoga opleiding.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Beperking van aansprakelijkheid: Pure Energy Yoga of haar assistenten en / of de studio / locatie kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies of beschadiging van eigendom of een verstoring van een programma als gevolg van omstandigheden, waaronder ongunstige weersomstandigheden, die buiten de controle van Pure Energy Yoga en / of de studio / locatie liggen. Als om welke reden dan ook de opleiding moet worden geannuleerd vanwege externe omstandigheden, ontvangt u een volledige restitutie voor uw boeking. Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

   

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop, training of opleiding te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze opleiding.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/opleiding/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

 

 

Event Details

Date: 10 februari 2021 @ 09:00 - 14 februari 2021 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: