a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

    No posts were found.

 

Pure Energy Yoga – Esther Scheen

Pure Energy Yoga

Welkom bij Pure Energy Yoga - The Home of Yin Yoga

YOGA OPLEIDINGEN – YOGA TEACHER TRAINING – WORKSHOPS

Yin yoga opleidingen

Yoga Nidra & Yin Qi Flow opleiding

Restorative Yoga opleiding,

Yin Yoga nascholingen en workshops. 

Esther Scheen

Ik heb jarenlang diverse yogastijlen (Power, Yin, Ashtanga, Hatha, Restorative, Iyengar en Hot Yoga ) beoefend, vele workshops gevolgd en me grondig verdiept in yoga.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland  op het gebied van Power Yoga, Hot Yoga, Yoga Nidra, Restorative Yoga en Yin Yoga heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd bij Jo Phee, Mirjam Wagner, Josh Summers, Bernie Clark, Sarah Lo en Sarah Powers en andere leraren op het gebied van Fascia en Traditional Chinese Medicine. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

Graag inspireer ik mensen om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Naast dat ik mijn eigen Yin Yoga opleidingen heb ontwikkeld en geef op diverse locaties in Nederland en België, was ik vele jaren lead teacher bij een Yoga Academie. Hier heb ik de Poweryoga & Yin/Yang Yoga opleidingen gegeven en de  Yin Yoga opleidingen ontwikkeld en gegeven. Naast het lesgeven werk ik in een ziekenhuis als moleculair biologisch analist.

Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en het doen van mijn eigen yoga practice.

Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.

Pure Energy Yoga

Meer dan 15 jaar geleden is Pure Energy Yoga ontstaan uit de gezamenlijke passie van yoga-docenten Esther en Chiel Ebbelaar. Met een fantastisch team van ervaren en gecertificeerde Yoga-professionals gaven wij yoga voor iedereen! For everybody and every body!

Van oorsprong werden er met name Poweryoga en Vinyasa-Ashtanga yoga lessen gegeven. Esther & Chiel besloten na jaren self-practice en ervaring met yin te hebben opgedaan hun Yin Yoga opleidingen te volgen bij Paul & Suzee Grilley. Meerdere malen reisden ze samen naar Thailand en Amerika om daar te studeren. Daarna ontstond er meer balans in het aanbod van Pure Energy Yoga en groeide de studio verder.

In 2014 een half jaar na het overlijden van de stille kracht achter Pure Energy Yoga, Dennis Douven, stopte de studio met het geven van de wekelijkse lessen. Na een rustpauze van een aantal maanden groeide Pure Energy Yoga langzaam uit tot de vorm waarin deze vandaag de dag nog steeds bestaat. Het verzorgen van workshops, trainingen en yoga opleidingen.

error: