a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga & Anatomie opleiding -Fysieke lichaam (50h YA) – Belgie

Yin Yoga opleiding - 50h YA
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
14 feb.

Yin Yoga & Anatomie opleiding -Fysieke lichaam (50h YA) – Belgie

14 februari @ 09:30 - 18 februari @ 17:00
€750

Inschrijven en informatie Yin Yoga & Anatomie opleiding Prana yoga studio (BE)

 

 • 5-daagse Yin Yoga training (50h YA). 

  Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? Doe  dan mee met deze opleiding. 

  Tijdens deze module duiken we praktisch in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Fascia, Sequencing (lesopbouw), Mindfulness, Houdingen en aandachtsgebieden, Skeletale variatie, Posture-labs en het gebruik van yogaprops (blokken, bolsters, riemen).

  Yin yoga is een vorm van yoga waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit, soepelheid en versterking van gewrichten, bindweefsel (fascie, gewrichten, ligamenten en pezen) en stimulatie van levensenergie (Chi, Prana, Qi) samenkomen.

  Iedere dag biedt een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk en geeft jou volop yinspiratie. 

  Deze opleiding is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie van mijn leraren, Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley.

 • Tijdens het volgen van deze Yin Yoga training vergroot je je kennis van het fysieke lichaam en leer je om deze kennis toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice.  Alle principes en technieken van Yin Yoga komen aan bod, je leert om Yin Yoga en Yin energie te integreren in je leven en over te dragen aan anderen.

  Tijdens de Yin Yoga & Anatomie (fysieke lichaam) module ontdek en leer je:

  • Wat Yin Yoga is
  • Yin & Yang filosofie
  • Yin Yoga houdingen, modificaties en alternatieven
  • Aandachtsgebieden Yin Yoga houdingen
  • Het gebruik van yogaprops (bolsters, blokken, riemen, dekens) in de houdingen
  • Functionele praktische anatomie
  • Kennis van het menselijke lichaam
  • Het fasciale systeem
  • Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf
  • Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)
  • Hoe je fijne, veilige en creatieve Yin Yoga lessen geeft
  • Integreren van mindfulness en meditatie…en meer
 • Locatie: Prana Yoga Studio in België

  Adres: Dorp 37 2861 OLV Waver.

  Tijd: 14 t/m 18 februari 2024 van 9u30 tot 17u met telkens 1u middagpauze.

  Prijs: Vroegboekkorting tot en met 14 oktober 2023: €750 (incl BTW)

  Prijs na 14 oktober 2023: €850 (incl BTW)

  Hoe & vanaf wanneer schrijf je in? De inschrijvingen gaan via Prana Yoga studio

  De inschrijvingen starten op zaterdag 19 augustus 2023 vanaf 8u! Alle eerdere inschrijvingen worden niet aanvaard. Om zo iedereen de gelijke kans te geven om zich aan te melden. Onze TT’s zijn vaak meteen uitverkocht, als je dus wil deelnemen, zorg dan dat je meteen die dag om 8u je mail naar ons stuurt, zo ben je (bijna) zeker van je plek! Stuur je mail naar admin@pranayogastudio.be met de vermelding dat je wil deelnemen aan de Yin Yoga TT “Het Fysieke Lichaam” in februari 2024. Je krijgt van ons de week daarop antwoord of je er bij bent.

  Je krijgt binnen de 3 dagen een mailtje terug van me met de melding of je erbij bent. Eens ingeschreven vraag ik je om binnen de twee weken een voorschot te betalen van €300 om je inschrijving te bevestigen. Het saldo vraag ik drie maanden op voorhand op. Wil je graag een factuur? Dat kan, stuur dan meteen je volledige facturatiegegevens mee. Ik maak de facturen op van zodra de TT begonnen is. Met het voorschot & het saldo bij elkaar geteld.

  De prijs voor deze Yin yoga training is inclusief een zeer uitgebreide full colour manual in het Nederlands.

  Voor wie?: Voor yogadocenten, mindfulness trainers, iedereen die Yin Yoga wil doceren en voor serieuze Yin Yoga liefhebbers. Na het volgen van deze training kan je met vertrouwen de fysieke aspecten van de Yin practice integreren in de lessen die je geeft en in je eigen practice. Ook als je op zoek bent naar verdieping voor jezelf kan je natuurlijk mee doen met deze training.

  Certificaat: Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Deze module is onderdeel van de 200 uurs (YA) Yin Yoga opleiding van Pure Energy Yoga. Voor meer informatie over de volledige 200 uurs opleiding klik je hier.

  Studiemateriaal: Tijdens deze opleiding wordt gebruik gemaakt van Pure Energy Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op eerste lesdag van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training.

  Voor en tijdens de opleiding moet je rekening houden met zelfstudie en huiswerk (afhankelijk van je ervaring zal dat gemiddeld 12 uur zijn, het grootste gedeelte van die  uren is voor het lezen van een aantal hoofdstukken uit het Bernie Clark boek voordat de opleiding start).

  Docent: Esther Scheen
  Al meer dan 15 jaar geef ik yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee, Josh Summers, Sarah Lo, Mirjam Wagner en vele andere leraren op het gebied van Yin Yoga en TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice. Ik ben de lead-teacher van de 200 uurs Yoga Alliance Yin Yoga opleiding.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Gastdocente dag 5: Angelique Boset

  Angélique is docent Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yang, kinderyoga en bewegings- en orthomoleculair voedingscoach.  Ook verzorgt ze regelmatig yin yoga opleidingen en workshops o.a. maan-, myo fascia release, yoga nidra en kinder yogaworkshops .

  Door yoga leer ik verbinding met mijzelf te maken en te luisteren naar mijn eigen lichaam. Dat wil ik tijdens mijn lessen ook graag meegeven: “luister naar je eigen specifieke lichaam in het moment, in het nu en vergelijk je met niemand anders!” Iedere dag is anders, jij bent zelf iedere dag anders en ieder mens is anders. Niemand is identiek, iedereen is uniek!

  Ik ben een ervaren Yin Yoga docent en trainer met opleidingen van o.a Jo Phee, Sarah Powers, Beta Lisboa, Sarah Lo, Josh Summers, Mirjam Wagner, Skadi van Paaschen, Esther Scheen, Christian Biedner (Yoga Vidya). Sinds 2 jaar geef ik Yin Yoga Teacher Trainingen, workshops en modules.

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze training van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw inschrijving te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl. Hieronder lees je de strikte annuleringsvoorwaarden.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 75 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  De annuleringsvoorwaarden zijn strikt, er worden geen uitzonderingen gemaakt op bovenstaande voorwaarden. Mocht je zelf niet in staat zijn om deel te nemen dan mag je iemand anders in jouw plaats mee laten doen.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Mochten de maatregelen rondom covid-19 het niet toelaten dat de opleiding live in de studio gegeven wordt dan zal de opleiding live online plaatsvinden.

  Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Yin yoga opleiding

 

Event Details

Date: 14 februari @ 09:30 - 18 februari @ 17:00
Time: 09:30 - 17:00
error: