a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

    No posts were found.

 

Locatie en bereikbaarheid

De opleidingen worden op diverse locaties gegeven.

Check altijd voordat je naar een opleiding of workshop komt de locatie die beschreven staat in de informatie die je ontvangt na inschrijving.

ITCCA School

M.P. Lindostraat 4 in Utrecht

Op loopafstand van Utrecht centraal station (8 min lopen).

Auto

Alleen op zondag is er gratis parkeren bij de yogastudio. Van maandag t/m zaterdag zijn de parkeerkosten € 4,00 per uur.

Parkeergarage

Parkeergarage Kop van Lombok ligt op 5 minuten lopen van de yogastudio, € 13,90 per dag. Dit is de beste optie als je met de auto komt. Vleutenseweg 44, 3532 HL Utrecht.

De P+R’s rond Utrecht zijn de goedkoopste mogelijkheden om te parkeren.
Een hele dag parkeren met gebruikmaking van het openbaar vervoer kost € 5,00. Je parkeert je auto en kan met de tram richting Utrecht Centraal,  www.parkeren-utrecht.nl/pr/transferium-pr-westraven

Iets verder vanaf het centrum zijn ook nog andere P+R mogelijkheden. Zo kun je op een aantal stations gratis parkeren en vanaf hier de bus of trein naar Utrecht Centraal nemen.
P+R Station Utrecht Lunetten Gratis parkeren. Neem vanaf hier de trein naar Utrecht centraal.

Gratis parkeren

Als je niet wil betalen voor het parkeren dan kan je op 20 minuten wandelafstand parkeren na het kruispunt van de walk Spinozaweg & Vleutenseweg.

Meer info: www.utrecht.nl/parkeren/

 

Heart House (Summer School 2021)

Huizerweg 54, 1402 AD Bussum, Nederland

Heart House, een uniek concept in het hart van het Gooi, is gevestigd in Bussum. Bereikbaarheid: bushalte voor de deur. Centraal in Bussum tussen station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (1,8 km) en vlakbij de A1.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Als bezoeker van Hearthouse kun je (betaald) parkeren aan de Huizerweg. Betaald parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 9:00-18:00 uur. Het parkeer tarief bedraagt €1,20 per uur. Op zon- en feestdagen geldt gratis parkeren. Op de straten achter het Hearthouse is er gratis parkeren, klik hier voor een overzicht.

Maatregelen rondom Covid-19

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en creëren een zo veilig mogelijke opleidingsomgeving. Hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand, voldoende ventilatie en verruimde hygiëne-voorschriften.  Zo kunnen we op een veilige en prettige manier van en met elkaar leren. Als je je inschrijft voor een opleiding op locatie ontvang je een infosheet met daarin de maatregelen, als je naar de studio komt gaan wij ervan uit dat je deze maatregelen respecteert.

error: