a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

    No posts were found.

 

Locatie en bereikbaarheid

Pure Energy Yoga studio

Bij het tabblad praktisch bij iedere opleiding staat vermeld op welke locatie de opleiding gegeven wordt. Check altijd goed voordat je naar een opleiding of workshop komt de locatie die beschreven staat in de informatie die je ontvangt na inschrijving.

Utrecht

Adres:

M.P. Lindostraat 4 in Utrecht (grote blauwe deur, ITCCA School voor Tai Chi, de prachtige studio is gevestigd in een voormalige basisschool).

Op loopafstand van Utrecht centraal station (8 minuten lopen).

Auto

Alleen op zondag is er gratis parkeren bij de yogastudio. Van maandag t/m zaterdag zijn de parkeerkosten € 5,43 per uur. De beste optie is om de auto in de parkeergarage te zetten dichtbij de studio.

Parkeergarage

Parkeergarage Kop van Lombok ligt op 5 minuten lopen van de yogastudio, € 15,29 per dag. Dit is de beste optie als je met de auto komt. Vleutenseweg 44, 3532 HL Utrecht.

De P+R’s rond Utrecht zijn de goedkoopste mogelijkheden om te parkeren.
Een hele dag parkeren met gebruikmaking van het openbaar vervoer kost € 5,00. Je parkeert je auto en kan met de tram richting Utrecht Centraal,  www.parkeren-utrecht.nl/pr/transferium-pr-westraven

Iets verder vanaf het centrum zijn ook nog andere P+R mogelijkheden. Zo kun je op een aantal stations gratis parkeren en vanaf hier de bus of trein naar Utrecht Centraal nemen.
P+R Station Utrecht Lunetten Gratis parkeren. Neem vanaf hier de trein naar Utrecht centraal.

Gratis parkeren

Als je niet wil betalen voor het parkeren dan kan je op 20 minuten wandelafstand parkeren na het kruispunt van de walk Spinozaweg & Vleutenseweg.

Meer info: www.utrecht.nl/parkeren/

Amersfoort

Bindi Yoga in Amersfoort. Klik hier voor alle informatie qua bereikbaarheid en parkeren

Amsterdam

Yogaschool Noord NDSM in Amsterdam. Klik hier  voor alle informatie qua bereikbaarheid en parkeren

 

error: