a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Pakket: Yin Qi Flow & Yoga Nidra + Restorative Yoga opleiding

Yin Yoga verdiepings modules (100h YA)
Laden Evenementen
08 aug.

Pakket: Yin Qi Flow & Yoga Nidra + Restorative Yoga opleiding

8 augustus @ 09:00 - 18 augustus @ 16:15
€1240
Klik hier om je in te schrijven voor de Yin Qi Flow + Yoga Nidra en de Restorative Yoga opleidingen Utrecht

 

 

 • 8-daagse Yin yoga verdiepings opleiding 70h YA ( Yin Qi Flow & Yoga Nidra + Restorative Yoga opleiding)

  Dit Yin-energie verdiepingspakket bestaat uit twee modules:

  8-11 augustus 2024

  Deze opleiding is een innerlijke reis naar de verbinding tussen lichaam (fascia), Qi (energie), geest, hart en ziel. De training is opgebouwd uit twee componenten.

  Yoga Nidra

  De hoofdcomponent van deze opleiding is Yoga Nidra. Yoga Nidra  is een vorm van diep herstellende geleide meditatie die ook bekend staat als “yogische slaap”.  Tijdens Yoga Nidra bevind je je in een diepe staat van bewuste ontspanning waarbij het bewustzijn van de buitenwereld naar de binnenwereld wordt geleid. In Yoga Nidra lijkt men te slapen, maar het bewustzijn blijft functioneren op een dieper niveau. Yoga Nidra nodigt de diepe lagen van lichaam, geest en ziel uit om bewust en diep te ontspannen. Zo wordt er ruimte gemaakt en kan de energie weer meer stromen.

  In deze unieke opleiding wordt Yoga Nidra gecombineerd met Yin Qi Flow (Energie cultivatie).

  Yin Qi Flow

  In Yin Qi Flow worden vloeiende, zachte bewegingen en de stilte van Yin Yoga verenigd zodat je prettig de overgang kunt maken naar de Yoga Nidra. Leer hoe je naast Yin Yoga jouw Yin energie kunt cultiveren en voeden tijdens Yin Qi Flow reeksen van bewuste beweging en mobiliteitsoefeningen. Door tijdens de Yin Qi flow langzaam en mindful te bewegen maak je de subtiele energie wakker via de meridiaankanalen (innerlijke Qi). Hierdoor kan de levensenergie (Qi) zich harmoniseren en kan het zenuwstelsel meer tot rust komen.

  Deze opleiding is een verdiepende studie (35hYA continuing education) en een mooie aanvulling op de Yin Yoga opleiding die je al hebt gevolgd en de lessen die je geeft.

   

  15-18 augustus 2024

  Wil jij Restorative Yoga lessen geven, Restorative Yoga integreren in de lessen die je al geeft, of meer inzicht en verdieping in je eigen Restorative Yoga practice? Doe dan mee met deze Restorative Yoga opleiding met Luc Acke in Utrecht.

  Restorative Yoga is een heilzame stijl van yoga die zijn oorsprong vindt in de Iyengar Yoga traditie en gepopulariseerd werd door Judith Hanson Lasater. Met behulp van bolsters, dekens, blokken, … ondersteunen we het lichaam maximaal in comfortabele yogahoudingen die ons uitnodigen om te zijn in plaats van te doen. De houdingen brengen ons in een staat van diepe ontspanning en rust, waardoor balans in lichaam en geest kan worden hersteld.

  In deze opleiding krijg je niet alleen de tools aangereikt om je eigen Restorative Yoga practice verder uit te bouwen, maar ook de vaardigheden om deze practice met anderen te delen. In dit proces geeft Luc trouw de kennis door die hij zich eigen heeft gemaakt na jarenlange studies met Judith Hanson Lasater.
  Deze Restorative Yoga Teacher Training geeft volop inzicht in de filosofie, beoefening en lesgeven van Restorative Yoga.

  Dompel je een aantal dagen achter elkaar onder in de beoefening van Restorative Yoga en leer om Restorative Yoga lessen te geven. Een cadeau voor jezelf en een hele mooie vorm van yoga om door te geven.

 • Deze opleidingen worden gegeven in de prachtige studio dichtbij het Utrecht centraal station.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Tijd: 9:00-16:15u

  Certificaat: Na het afronden van de modules ontvang je twee certificaten geregistreerd bij Yoga Alliance Continuing education.

  Prijs: : 1240 euro (de prijs is inclusief 21% BTW) inclusief online module en twee uitgebreide lesboeken (Nederlandstalig) De modules kunnen ook los gevolgd worden.

  Inschrijven klik HIER

  Docenten:

  Luc Acke is een yogadocent en muzikant uit Antwerpen. Luc werd verliefd op yoga in 1997 en volgde na jaren toegewijde practice docentenopleidingen in Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, en Restorative Yoga. Als singer-songwriter heeft hij tot nu toe drie Sanskriet mantra albums, twee Engelstalige releases en een Nederlandstalige EP op zijn naam staan. Luc geeft yogadocentenopleidingen, yoga workshops met live muziek, en begeleidt mantracirkels in binnen- en buitenland. Hij was reeds meermaals te gast op het Happinez Festival en werd door Yoga Magazine in 2013 uitgeroepen tot “Yogi van het jaar”. Luc blijft zich verdiepen in de studie van verschillende yogastijlen, anatomie en yogafilosofie, en deelt met plezier zijn passie voor yoga en muziek in de hoop hiermee bij te dragen aan een betere wereld. Lees hier meer over Luc.

  “Nothing in the universe happens without Luc :-)” – Judith Hanson Lasater

  “Luc sings straight from and to the heart. His charismatic voice and enchanting melodies will carry you to places of soothing stillness and ecstatic joy.”
 – Dave Stringer”

  Luc is forever ‘Yogi of the Year’. His tender-hearted and soulful essence shines brilliantly with every word he speaks, every song he sings & every asana he teaches. Luc is a divine expression of YOGA.”
 – davidji

  Esther Scheen

  Al meer dan 15 jaar geef ik yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee, Josh Summers, Sarah Lo, Mirjam Wagner en vele andere leraren op het gebied van Yin Yoga en TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen. Naast het geven en ontwikkelen van de opleidingen voor Pure Energy Yoga heb ik gedurende zes jaar gewerkt als lead-teacher en ontwikkelaar van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de yoga academie.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice. Ik ben de lead-teacher van de 200 uurs Yoga Alliance Yin Yoga opleiding.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze training van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw inschrijving te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl. Hieronder lees je de strikte annuleringsvoorwaarden.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 75 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 6 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 6 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  De annuleringsvoorwaarden zijn strikt, er worden geen uitzonderingen gemaakt op bovenstaande voorwaarden. Mocht je zelf niet in staat zijn om deel te nemen dan mag je iemand anders in jouw plaats mee laten doen.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Yin yoga opleiding

Event Details

Date: 8 augustus @ 09:00 - 18 augustus @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: