a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

 

A Deeper Touch of Yin

Yoga workshop
Laden Evenementen
09 okt.

A Deeper Touch of Yin

9 oktober @ 10:00 - 10 oktober @ 17:00
€199

Stuur bij interesse een mail naar info@purenergyyoga.nl

 

 • Yogamassage en Yoga – Een workshop met Sanne Theben-Terville. In yoga massage voegen we deze aanraking, of ‘touch’ toe aan Yoga. Aanraking is belangrijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dat is waarom massage zo goed werkt. Yoga en massage worden in de Westerse wereld meestal apart van elkaar aangeboden. In de Oosterse geneeskunst, waar het gedachtegoed achter Yin Yoga op aansluit, is de combinatie van yoga en massage al lang erkend als een logische, en heilzame combinatie.

 • Het fijne weefsel (Fascia) rondom de gewrichten, het bindweefsel en in en rondom de spieren wordt soepeler door het beoefenen van de houdingen. Het toepassen van massage en rek- en strektechnieken in deze houdingen versterkt dit effect. Massage zorgt daarnaast voor meer bewuste ontspanning en ondersteunt de verschillende asana’s.
  Zowel yoga als massage laten de energie door het lichaam stromen en maken eventuele obstakels in die energie vrij. Het is dus een holistische, complete kijk op het lichaam en de geest. Een mooie samensmelting van twee elementen om het lichaam diepe rust en energie te brengen. Een extra verdieping en een extra toevoeging!

  Tijdens de workshop komt inderdaad aan bod hoe je in bepaalde yin yoga houdingen een adjustment of ondersteunende aanraking kunt uitvoeren, of een lichte massage kunt geven om de aandacht in de houding te verleggen naar de aangeraakte plek en daarmee eventuele blokkades, frustraties en confrontaties te verlichten zodat je nog meer kan ontspannen in de houding en los mag laten. Daarnaast gaan we aan de slag met het gebruik van energie, handoplegging (Reiki), en bepaalde Thaise yoga massage technieken.

  Deze nascholing bevat de volgende elementen:

  • (Thaise) massagetechnieken
  • Yogahoudingen
  • Toepassing van technieken voor massage in yogahoudingen
  • Rek- en strektechnieken
  • Gebruik van adem- en meditatietechnieken
  • Energetisch werk
 • De workshop wordt gegeven in een prachtige Tai-Chi zaal dichtbij het centraal station. Tijdens de training zal er onbeperkt Yogi-thee en fruit aanwezig zijn. 

  De kosten voor deze yoga workshop zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee, fruit en een werkboek in het Nederlands.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Voor wie?: Voor (Yin) Yoga liefhebbers

  Certificaat: Na het afronden van de workshop ontvang je een certificaat van deelname. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Prijs: 199 euro

  Docent:
  Sanne Theben-Terville.
  Sanne heeft een achtergrond in event management, maar Sanne is opgegroeid met yoga en meditatie en heeft in 2012 van deze passie haar werk gemaakt. Ze bekijkt lichaam en geest op een holistische manier en deelt deze visie door middel van yoga, meditatie, visualisatie, ontspanning en massage. Haar doel is door met stille aandacht lichaam en ziel in harmonie samen te laten komen en zo mensen te laten wortelen en terug in balans te brengen.

  Sanne heeft onder andere gedoceerd in Amsterdam en Amersfoort, ook grotere bedrijven hebben haar als yogadocent of massagetherapeut verwelkomd en ze is werkzaam als massagedocent bij MOOD massage instituut.
  Drie jaar geleden is ze vertrokken naar het warme zuiden en woont ze onder de Portugese zon! Ze is de vaste yogadocent bij Casa Fuzetta en Casa Danielle in Portugal, organiseert regelmatig retreats en komt graag naar Nederland om ook daar lessen en workshops te geven. Haar kracht ligt in Yin Yoga, Yoga Nidra, Flow Yoga, Geleide Meditatie, het organiseren van Vrouwencirkels en met haar helende stem neemt ze je mee op reis voor een diepe ontspanning. Alles wat Sanne doorgeeft en deelt, komt vanuit het hart – een bron van innerlijke kracht, warmte en liefde – er is maar één taal die we allemaal spreken en verstaan: die van de liefde.”

  Je kan hier meer lezen over Sanne.

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Annuleren:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

Event Details

Date: 9 oktober @ 10:00 - 10 oktober @ 17:00
Time: 10:00 - 17:00
error: