a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Restorative Yoga Opleiding (30h YA) – Luc Acke

Rest & Reset (30h YA)
Laden Evenementen
18 mei.

Restorative Yoga Opleiding (30h YA) – Luc Acke

18 mei @ 10:00 - 21 mei @ 17:00
€695

Inschrijven Restorative Yoga opleiding

 •  4-daagse Restorative Yoga docentenopleiding (30u YA) in Utrecht en extra online restorative yoga basismodule.  

  Wil jij Restorative Yoga lessen geven, Restorative Yoga integreren in de lessen die je al geeft, of meer inzicht en verdieping in je eigen Restorative Yoga practice? Doe dan mee met deze Restorative Yoga opleiding met Luc Acke in Utrecht.

  Restorative Yoga is een heilzame stijl van yoga die zijn oorsprong vindt in de Iyengar Yoga traditie en gepopulariseerd werd door Judith Hanson Lasater. Met behulp van bolsters, dekens, blokken, … ondersteunen we het lichaam maximaal in comfortabele yogahoudingen die ons uitnodigen om te zijn in plaats van te doen. De houdingen brengen ons in een staat van diepe ontspanning en rust, waardoor balans in lichaam en geest kan worden hersteld.

  In deze opleiding krijg je niet alleen de tools aangereikt om je eigen Restorative Yoga practice verder uit te bouwen, maar ook de vaardigheden om deze practice met anderen te delen. In dit proces geeft Luc trouw de kennis door die hij zich eigen heeft gemaakt na jarenlange studies met Judith Hanson Lasater.
  Wil je eerst kennismaken met Luc of heb je vragen over de opleiding? Doe dan op 12 februari mee met de GRATIS Self Care Sunday sessie (16:00u). Kik HIER om je in te schrijven voor deze les.
 • In de Restorative Yoga opleiding leer je o.a:

  • De filosofie van Restorative Yoga;
  • De wetenschap van ontspanning en rust;
  • De voor Restorative Yoga relevante anatomische basiskennis;
  • De basishoudingen van Restorative Yoga en hun variaties;
  • Het gebruiken van yogaprops voor maximaal comfort;
  • Het ontwerpen van een Restorative Yoga serie voor jezelf en lessen voor je leerlingen;
  • Yogafilosofie
  • en meer…

   

  Deze unieke Restorative Yoga opleiding (30h YA) met Luc Acke richt zich op de beoefening, kunst en het lesgeven van restorative yoga.

  Iedere lesdag tijdens de opleiding bevat de volgende elementen:

  • Restorative yoga en yogaprops gebruik
  • Mantra
  • Meditatie
  • Sūtra
  • Filosofie
  • Anatomie
  • Fysiologie
  • Kunst van het lesgeven
  • Lesopbouw

   

  “Het belangrijkste wat we met Restorative Yoga willen bereiken, is een diepe staat van ontspanning,” aldus Luc Acke. “De kunst is dan de props zo weten te gebruiken, dat je jezelf bij elke houding gedragen voelt en dat je nergens spanning ervaart, ook niet als je minutenlang in dezelfde houding blijft”.

  Het doel van Restorative Yoga is om lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning te brengen, als tegenwicht voor de stress die we elke dag ervaren. Restorative Yoga is een heilzame, voedende en verzorgende yoga practice.

 • De opleiding wordt gegeven in de prachtige studio dichtbij het Utrecht centraal station.

  Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Tijd: 10:00-17:00u

  Voor wie?: Voor yogadocenten, voor iedereen die Restorative Yoga wil doceren, en voor serieuze Restorative Yoga beoefenaars. Na het volgen van deze opleiding kan je met vertrouwen de basisposes van Restorative Yoga integreren in je eigen practice en in je lessen.

  Certificaat: Na het afronden van de module en het indienen van een huiswerkopdracht ontvang je een certificaat van 30 uur CE Yoga Alliance. Aanwezigheid bij alle opleidingsonderdelen is vereist om het certificaat te kunnen ontvangen.

  Prijs: : 695 euro (de prijs is inclusief 21% BTW) inclusief online module en uitgebreid lesboek (Nederlandstalig) Als je je voor 14 februari inschrijft ontvang je 50 euro korting met de code restreset23 

  Studiemateriaal:

  Tijdens de Restorative Yoga opleiding wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid Nederlandstalig werkboek dat je ontvangt op de eerste lesdag van de module.

  Wie definitief ingeschreven is voor de training, krijgt 1 maand voor aanvang van de opleiding toegang tot de online Restorative Yoga basismodule op www.yogatv.be.
  Deze online module maakt integraal deel uit van de opleiding en dient voor aanvang van de opleiding afgerond te worden.

  Aanbevolen literatuur (niet verplicht): “Restore and Rebalance” van Judith Hanson Lasater.

  Mee te brengen: een yogamat, vier dekens, een oogkussentje, schrijfgerei.

  Docent:

  Luc Acke is een yogadocent en muzikant uit Antwerpen. Luc werd verliefd op yoga in 1997 en volgde na jaren toegewijde practice docentenopleidingen in Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, en Restorative Yoga. Als singer-songwriter heeft hij tot nu toe drie Sanskriet mantra albums, twee Engelstalige releases en een Nederlandstalige EP op zijn naam staan. Luc geeft yogadocentenopleidingen, yoga workshops met live muziek, en begeleidt mantracirkels in binnen- en buitenland. Hij was reeds meermaals te gast op het Happinez Festival en werd door Yoga Magazine in 2013 uitgeroepen tot “Yogi van het jaar”. Luc blijft zich verdiepen in de studie van verschillende yogastijlen, anatomie en yogafilosofie, en deelt met plezier zijn passie voor yoga en muziek in de hoop hiermee bij te dragen aan een betere wereld. Lees hier meer over Luc.

  “Nothing in the universe happens without Luc :-)” – Judith Hanson Lasater

  “Luc sings straight from and to the heart. His charismatic voice and enchanting melodies will carry you to places of soothing stillness and ecstatic joy.”
 – Dave Stringer”

  Luc is forever ‘Yogi of the Year’. His tender-hearted and soulful essence shines brilliantly with every word he speaks, every song he sings & every asana he teaches. Luc is a divine expression of YOGA.”
 – davidji

  Je bent van harte uitgenodigd voor de gratis maandelijkse live online Restorative Yoga practice met Luc op elke eerste zondag van de maand om 16u. Deze Self Care Sunday sessies zijn ook perfect om kennis te maken met restorative yoga en met Luc. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn dan kun je de les nog 7 dagen terug kijken. 

  Inschrijven voor de Self Care Sunday lessen kan hier. Je ontvangt dan voor aanvang van de restorative yoga les de link voor de zoom sessie en de link naar de replay.

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Bij annulering van minimaal 18 weken voor de aanvang, zullen er 75 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 18 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/opleiding/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

 

 

Event Details

Date: 18 mei @ 10:00 - 21 mei @ 17:00
Time: 10:00 - 17:00
error: