a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

Yin Yoga & Qi-gong Training

Yin Yoga verdiepings module 3 (50h YA) Qi-gong, TCM & Meridianen
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
12 aug.

Yin Yoga & Qi-gong Training

12 augustus 2020 @ 09:00 - 16 augustus 2020 @ 16:15
€690

Wachtlijst, stuur een mail naar info@pureenergyyoga.nl Inschrijven live-stream opleiding

 • 5-daagse yoga verdiepings training (verdieping II Yin Yoga & Qi-gong). Je hebt al kennis van de energetische kant van de Yin Yoga en je hebt kennis van de 12 hoofdmeridianen? Verdiep dan je kennis en kunde, door het volgen van deze Yin Yoga verdiepingstraining. Tijdens het volgen van deze 50-urige workshop, vergroot je je kennis van o.a. de meridianenleer, Chinese geneeskunde en maak je kennis met Qigong. Alle leerstof is toe te passen in je eigen practice en de Yin lessen.

  De Yin Yoga verdiepingtraining Meridianen, Chinese Geneeskunde en Qigong is een samenwerking tussen Esther Scheen (Pure Energy Yoga) en Jeske Papadopoulos (Yes’ Yoga Sala).

  Esther en Jeske zijn al jaren collega’s als Yoga Teacher Trainer, hebben al vaker trainingen ontwikkeld samen en zijn dikke vriendinnen! Wij kijken daarom enorm uit naar deze samenwerking.

  Deze training wordt live en live online (via livestream) aangeboden. Mocht het door de maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk zijn om bij elkaar te komen voor deze training dan zal deze training virtueel live online (goedgekeurd door Yoga Alliance) gegeven worden. Dit is anders dan bij een online training waarbij je alleen naar naar opnames kijkt, de training wordt live (be)geleid door Esther en Jeske.

 • In deze Yin Yoga Verdiepingstraining ontdek en leer je o.a. :

  • Meridian Tapping
  • Meridian Nidra
  • Seiza Flows
  • 6 Healing Sounds
  • Micro Cosmic Orbit
  • Zhang Fu Gong
  • Ki exercises (Motoyama)
  • Yang Flows van Paul Grilley
  • introductie The Six level Theory & Wondermeridianen

   

  Elke lesdag biedt je een praktische combinatie van technieken en inzichten uit de Chinese Geneeskunde en Qigong, die je kunt gaan toepassen in je yin practice en lessen.

  Heel veel inspiratie dus, om je Yin practice te variëren, en om een optimale qi-stroom te realiseren.

 • Locatie: M.P.Lindostraat 4 of live online vanuit het comfort van je eigen huis (of tuin).

  Voor wie?: voor yoga liefhebbers die voldoende kennis hebben van de 12 hoofdmeridianen. De modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mocht je nog maar weinig ervaring met Yin Yoga hebben dan kun je eerst de basis-training en de eerste verdiepingstraining I (Yin & Energie) bij Pure Energy Yoga volgen waarna je doorstroomt naar de deze training. Twijfel je of je kan instromen in deze training neem dan contact op met Esther via esther@pureenergyyoga.nl

  Certificaat: Na het afronden van de module en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van 50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.

  Prijs: In de studio: 690 euro. Live online: 640 euro

  De kosten voor deze Yin yoga workshop is inclusief de lessen en een uitgebreide manual in het Nederlands

  Studiemateriaal:

  Tijdens de Yin Yoga Verdiepingstraining  wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal wat wij op dag 1 van de training verstrekken. Houd rekening met praktische zelfstudie en het maken van een reflectieverslag (studiebelasting 5-10 uur).

  Docenten:

  Jeske Papadopoulos

  Jeske is al meer dan 34 jaar groepsdocent, waarvan zij zich de laatste 12 jaar toe heeft gelegd op Yoga en Qigong, met als belangrijkste teachers Francesco Garripoli en San Bao Veith. Jeske is geregistreerd bij Yoga Alliance als E-RYT 200 en YACEP, ten tijde van deze verdiepingstraining RYT 500. Jeske is gespecialiseerd in Yin Yoga, Qigong en Power Vinyasa en staat bekend om haar streven naar balans tussen Yin en Yang energie, en ziet daarvoor de waarde in van het omarmen van zowel de Indiase filosofie als de kennis van de TCM.

  Zij brengt dit ook in de praktijk in één-op-één-coaching en voedingsadviezen. Jeske studeerde orthomoleculaire suppletie en kruidengeneeskunde en ziet yoga, qigong, de natuur en ons zelf-genezend vermogen als de belangrijkste pijlers naar een gelukkig en gezond leven. Jeske heeft een eigen yogastudio in Culemborg (tussen Utrecht en Den Bosch) en organiseert Yoga vakanties in binnen- en buitenland. Jeske werkt al jaren als Master Trainer bij AALO Yoga Academie, waar zij Yang en Yin opleidingen doceert. Jeske leeft yoga en blijft enthousiast en gedreven leren en ontwikkelen op het prachtige yoga-pad. Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via yesyogasala@outlook.com of kijk op mijn website.

  Esther Scheen

  Al 15 jaar geef ik diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ik tijdens een langdurig verblijf in Amerika, voor mijn werk als researcher, yoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in mijn lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met mijn lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga mijn hart gestolen. Vanuit mijn ervaringen en medische achtergrond deel ik met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.

  Ik geef al vele jaren Yin Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

  Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd bij Sarah Powers en Jo Phee en andere leraren op het gebied van TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen. Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen en workshops op het gebied van Yoga & TCM en mijn eigen yoga practise.

  Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Als je je inschrijft voor deze workshop betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Deze training leidt niet op tot Qi-gong docent! Je leert wel hoe je Qi-gong oefeningen kan integreren in je Yin Yoga lessen en jouw eigen Yoga practice.

  Annuleren:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training.

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 6 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 6 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Yin yoga opleiding

   

Event Details

Date: 12 augustus 2020 @ 09:00 - 16 augustus 2020 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: