a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Laatste nieuws!

  No posts were found.

 

MFR, Myoyin & Yin Yoga Training

Yoga Training (50h YA)
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
28 okt.

MFR, Myoyin & Yin Yoga Training

28 oktober 2020 @ 09:00 - 1 november 2020 @ 16:15
€690

VOL - stuur een mail naar info@pureenergyyoga.nl om op de wachtlijst geplaatst te worden

Doe mee met de opleiding in december 2020 - klik hier

Doe mee met de opleiding in april 2021 - klik hier

 

 • 5 daagse Yin Yoga Training- Myofascial release, Myoyin & Yin Yoga

  Deze training leert je hoe je effectief fysieke en energetische blokkades in het fasciale systeem van het lichaam kunt opheffen. Het zal je een grondig begrip geven van het belang van de integratie van Myofascial Release technieken in je Yin Yoga beoefening.

  Myofascial release is een alternatieve techniek die de spanning in de myofasciale weefsels (bindweefsel in de spieren) van het lichaam loslaat. Met deze techniek wordt zachte, langdurige druk uitgeoefend op het bindweefsel om spierknopen te verzachten , om meer bewegingsvrijheid te kunnen ervaren, de bloed- en energiestroming te verhogen en het zenuwstelsel tot rust te brengen.

  We combineren het gebruik van de ballen met yin yoga houdingen om de stroom van energie, chi, in balans te brengen en spanningen los te laten.

  Leer in deze module het gebruik van myofascial release technieken, hoe je deze met Yin Yoga asana’s kan combineren en ontdek meer over het laatste nieuws in fascia-onderzoek.

 • Onderwerpen voor deze training:

  • Yin Yoga & Myofascial release theorie en praktijk
  • Yin Poses & MFR tools
  • Triggerpoints
  • Baltherapietechnieken & -methoden
  • Yin & MFR/Yoga Therapy ball sequencing
  • Yoga en Fascia
  • Fascia-anatomie & fysiologie
  • Demonstraties en het  beoefenen van myofasciale technieken voor het hele lichaam, voeten, benen, rug, schouders, armen, nek en het gezicht.
 • Locatie: M.P.Lindostraat 4, 3532 XE in Utrecht

  Tijd: 9:00-16:15u

  Prijs: €690

  De kosten voor deze Yin yoga training zijn inclusief de lessen, onbeperkt thee, fruit en een uitgebreide manual in het Nederlands.

  Voor wie? Yin Yoga liefhebbers en (yin) yoga docenten.

  Certificaat: Na het afronden van de module ontvang je een certificaat van  50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid en participatie is vereist om het certificaat te ontvangen!

  Docent: Esther Scheen
  Al vele jaren geef ik Yoga trainingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Ik ben lead-teacher van de 200 uurs gecertificeerde Yin&Yang -en Yin Yoga-opleidingen van de Aalo-yoga academie.
  Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
  Graag help ik je om de connectie met jezelf te maken en jezelf te omarmen op weg naar meer balans.

  Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

  Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

  Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

  Gastdocente Angelique Boset

  Angélique is docent Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yang en kinderyoga.  Ook verzorgt ze regelmatig opleidingen, trainingen en workshops over o.a  myofascia release, Yoga nidra, Yin Yoga & de maan en kinder yogaworkshops .

  Door yoga leer ik verbinding met mijzelf te maken en te luisteren naar mijn eigen lichaam. Dat wil ik tijdens mijn lessen ook graag meegeven: “luister naar je eigen specifieke lichaam in het moment, in het nu en vergelijk je met niemand anders!” Iedere dag is anders, jij bent zelf iedere dag anders en ieder mens is anders. Niemand is identiek, iedereen is uniek!

  Voor meer info over Angelique, klik hier

  Algemene Voorwaarden

  Als je je inschrijft voor deze opleiding van Pure Energy Yoga betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, lees ze hier.

  Als u twijfelt over uw fysieke of mentale fitheid en gezondheid, neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient via een aparte e-mail. Door uw aanvraag te ontvangen gaan we ervan uit dat u fysiek en mentaal fit en stabiel bent.

  Beperking van aansprakelijkheid: Pure Energy Yoga of haar assistenten en / of de studio / locatie kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies of beschadiging van eigendom of een verstoring van een programma als gevolg van omstandigheden, waaronder ongunstige weersomstandigheden, die buiten de controle van Pure Energy Yoga en / of de studio / locatie liggen. Als om welke reden dan ook de opleiding moet worden geannuleerd vanwege externe omstandigheden, ontvangt u een volledige restitutie voor uw boeking. Voor een volledig overzicht van aansprakelijkheid verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Pure Energy Yoga.

  Media: ik ben me ervan bewust dat ik mogelijk deel uitmaak van foto’s die zijn gemaakt tijdens een training op de website en de bijbehorende sociale-mediasites kan worden gebruikt.

  Annulering:

  De deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een workshop of training te annuleren doch alleen per ingezonden mail naar info@pureenergyyoga.nl

  Kostenloze annulering kan binnen 14 dagen na inschrijving voor deze training

  Bij annulering van minimaal 12 weken voor de aanvang, zullen er 25 euro administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor aanvang wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
  Bij annulering van 8 weken of minder voor aanvang van de training/workshop wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

  Annulering van een reeks van workshops/trainingen is alleen mogelijk voor aanvang van de eerste dag in de reeks.

  Yin yoga opleiding

Event Details

Date: 28 oktober 2020 @ 09:00 - 1 november 2020 @ 16:15
Time: 09:00 - 16:15
error: